Hakkımızda
Fermenté olarak 2021 Haziran ayında BeÅŸiktaÅŸ DikilitaÅŸ'ta açıldık. Hiçbir katkı maddesi içermeyen unlarla Fermenté'nin ekmek menüsünü oluÅŸturduk. Nisan 2021'de baÅŸlattığımız kendi ekÅŸi mayamızı kullanıyoruz. Ekmeklerimizi sadece bu ekÅŸi mayayı kullanarak yaklaşık 36 saat soÄŸuk fermente ediyoruz. Bunun yanında tatlı menümüz ve nitelikli çekirdeklerden yaptığımız kahvelerimiz de var. Bütün ürünlerimizi geleneksel yöntemler kullanarak yüksek kaliteli ve yerel malzemelerden üretiyoruz.
​
Ürünlerimiz
Ürünlerimizde hiçbir katkı ve koruyucu madde kullanmıyoruz. Hiçbir ürünümüz trans yaÄŸ ya da glikoz ÅŸurubu içermiyor. Siyez'den KarabuÄŸday'a kadar oldukça farklı ekmek çeÅŸitlerimiz var.
Tatlı olarak rafine ÅŸekersiz, glutensiz ya da vegan çeÅŸitlerimiz mevcut. Önceden sipariÅŸ verdiÄŸiniz de vegan çeÅŸitlerimizin büyük versiyonlarını da yapabiliyoruz. Bunların yanı sıra Banana Bread ve Cinnamon Roll günlük olarak çıkıyor.