
Hakkımızda
Fermenté olarak 2021 Haziran ayında Beşiktaş Dikilitaş'ta açıldık. Hiçbir katkı maddesi içermeyen unlarla Fermenté'nin ekmek menüsünü oluşturduk. Nisan 2021'de başlattığımız kendi ekşi mayamızı kullanıyoruz. Ekmeklerimizi sadece bu ekşi mayayı kullanarak yaklaşık 36 saat soğuk fermente ediyoruz. Bunun yanında tatlı menümüz ve nitelikli çekirdeklerden yaptığımız kahvelerimiz de var. Bütün ürünlerimizi geleneksel yöntemler kullanarak yüksek kaliteli ve yerel malzemelerden üretiyoruz.
Ürünlerimiz
Ürünlerimizde hiçbir katkı ve koruyucu madde kullanmıyoruz. Hiçbir ürünümüz trans yağ ya da glikoz şurubu içermiyor. Siyez'den Karabuğday'a kadar oldukça farklı ekmek çeşitlerimiz var.
Tatlı olarak rafine şekersiz, glutensiz ya da vegan çeşitlerimiz mevcut. Önceden sipariş verdiğiniz de vegan çeşitlerimizin büyük versiyonlarını da yapabiliyoruz. Bunların yanı sıra Banana Bread ve Cinnamon Roll günlük olarak çıkıyor.
